You, the petitioner
Petitie logo

Stop uitbreiding AAK Zaandijk

161 signatures

AAK vraagt nu toestemming aan omgevingsdienst Noordzeekanaal en gemeente Zaanstad om verdere groei te realiseren in een 24/7 productiemodel met sterke toename van het vrachtwagenverkeer in de avonden en weekenden.

Petition

We

Bewoners van Zaandijk Noord

 

observe

  • AAK vraagt nu toestemming om verder te kunnen groeien met 24/7 productie
  • Meer uitstoot in dat geval van voor de gezondheid schadelijke stoffen, zoals fijnstof, koolmonoxide, roet en stikstofoxide en de daarbij horende geur- en geluidsoverlast.
  • Meer vrachtwagenbewegingen op bedrijfsterrein, Lagedijk- Noord en Provincialeweg, ook ’s avonds en in de weekends, belastend voor huizen en monumenten.
  • Meer gevaarlijke verkeerssituaties voor directe omgeving en weggebruikers (bewoners, schooljeugd, fietsers, wandelaars en sporters)

 

and request

Rekening te houden met de leefbaarheid van Zaandijk Noord en de vergunning van AAK voor de uitbreiding niet toe te kennen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Zaanstad 
Petition desk:
Lead petitioner:
Hans Doornbos 
Organisation:
Actiecomite Stop Uitbreiding AAK 

History

Signatures

Updates

Email naar de gemeenteraad van Zaanstad

Gisteren is er een email gestuurd naar de gemeenteraad van Zaanstad om aandacht te vragen voor de bezwaren voor de aanvraag van de vergunning van AAK. Binnenkort zal er een gesprek zijn met de gemeente raad.

.

2021-02-28